Meer resultaten voor vertalen vertalen

vertalen vertalen
 
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Wat vertalen we? Subsidies voor vertalingen. Subsidies voor trainingen. Vraag uw offerte. Online vertaler: met mate te gebruiken. Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten.
Duits bedrijf belooft betere vertalingen dan Google Translate RTL Nieuws.
Het neurale netwerk gaat volgens Mooijer de basis vormen voor veel nieuwe diensten van DeepL: We" hebben een plan liggen voor een dienst die compleet andere formuleringen voor een tekst aanbiedt. Zo kun je bijvoorbeeld een tekst naar een andere stijl vertalen, zoals formeel naar informeel.
Vertalen-vacatures juli 2018 Indeed.com.
Je weet behoeften perfect te vertalen naar een online strategie, waarbij je doelstellingen niet uit het oog verliest. Gesponsord door Brockmeyer Vacaturemarketing B.V. Je stelt jaarlijkse actieplannen op die de globale visie inzake de publiekswerking van het NBB-museum concreet vertalen.
vertalen English translation Linguee.
Deze aanwzingen bevatten een toelichting op en aanvulling van een aantal bepalingen van het Reglement voor de procesvoering van het Gerecht om de advocaten en gemachtigden van de parten in staat te stellen rekening te houden met, onder meer, h e t vertalen e n h et elektronisch beheren van de processtukken waartoe het Gerecht genoopt is.
Conjugaison de vertalen conjugaison néerlandaise le conjugueur de bab.la.
Autres langues disponibles. Conjugaison de vertalen conjugaison néerlandaise. neerlandais Conjugaison de vertalen. onvoltooid verleden tijd. Conjugaison du verbe vertalen. onvoltooid tegenwoordige tijd ott. voltooid tegenwoordige tijd vtt. onvoltooid verleden tijd ovt. voltooid verleden tijd vvt. onvoltooid tegenwoordige toekomende tijd ottt.
vertalen Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vertalen DE vertalen EN vertalen ES. Definities op Encyclo.nl: vertalen 7x. Vertalingen vertalen NLFR. v rt a l n.
Vertalen Kim schrijft.
Een tekst vertalen vanuit het Frans of het Spaans naar het Nederlands of andersom, ik ben de juiste vrouw voor de job. Geen woord voor woord vertaling, maar een tekst die even vlot leest in de doeltaal als in de brontaal.
Gmail vertaalt je mails automatisch TechPulse.
Voortaan kun je standaard in Gmail berichten vertalen via Google Translate. Onder meer voor zakelijke gebruikers is dat een welgekomen mogelijkheid. Als je een e-mail ontvangt die opgesteld is een andere taal dan die van je Gmail-account, krijg je de vraag of je het bericht wilt vertalen.
vertalen Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
7 voorbeelden met overeenstemmingen. kunnen vertalen 72. laten vertalen 70. Hetzelfde geldt voor eventueel moeilijk te vertalen termen. De même, il peut être utile de leur signaler des termes éventuellement difficiles à traduire." Hierdoor steeg het aantal te vertalen bladzijden aanzienlijk.
Google Translate.
16 Duitse woorden die niet te vertalen zijn.
16 Duitse woorden die niet te vertalen zijn. Door Martinique in Talen 3 minuten. Een tijdje geleden ben ik naar het Duitstalige deel van Zwitserland verhuisd en sindsdien probeer ik Duits te leren, wat nogal een project is. De grammatica is natuurlijk, eh, een uitdaging en daarnaast zijn er behoorlijk wat Duitse woorden die gewoon geen echte Nederlandse vertaling hebben.

Contacteer ons