Resultaten voor groefspelen

groefspelen
 
Object moved.
Zoeken Spelen.
Het terrein is een vierkant, met aan de ene kant de 2 ploegen op een hoek, en aan de andere kant voor elke ploeg een vlag, maar zo dat elke ploeg recht voor zich de vlag van de andere partij heeft.
Jeugdwerker.be Jeugdwerkers verbonden groepsspelen-buiten.
Samenwerkingsspelen Nok Nok.
Het is altijd leuk om fotos of filmpjes te maken van deze activiteiten en ze naar ons op te sturen. Op die manier maak je bovendien een kans op een plaatsje in de rubriek Jongere in de kijker op www.noknok.be.
Speelideeën Speelplein.Net.
Specifiek over dit thema biedt de VDS een vorming speelbagage opdoen aan voor je ploeg. Spelen, spelen en nog eens spelen! Ontdek een breed gamma aan vernieuwende spelletjes verdeelspelletjes, kleuterspelletjes, energizers, internationale spelen. Dé opwarmer om in de vakantiesfeer te komen en perfect om je speelbagage uit te breiden.
Talentendreef De Vlinderdreef.
Maakt niet uit, want met het talenteneiland groepsspelen kan het nu nog actiever, nog leuker en nog sportiever! Je speelt samen met andere kinderen uit het eerste en tweede leerjaar groepsspelen die je nadien ook nog op de speelplaats kunt spelen.
Groepsspel.
Koop jij een aandeel van ons groepsspel? Groepsspelen zijn grote weddenschappen die erg duur zijn wanneer je deze in je eentje zou spelen. Daarom knippen wij deze weddenschappen in een aantal aandelen en deel je de kosten met andere wedders.
Buitenspeeldag: 10 minispelletjes Tumult.
Het is de bedoeling dat elke deelnemer de teller tikt als die aan het tellen is. De deelnemers hebben telkens minder tijd om zich te verstoppen en de teller heeft het steeds makkelijker om deelnemers te zien. Blijf tellen tot er 1 persoon overblijft.
100x kans met het Boulevardspel groepsspelen.
Je koopt een aandeel voor het Boulevardspel bij ons in de winkel waar het Boulevardspel wordt aangeboden. Iedere winkelier bepaalt zelf of hij het Boulevardspel aanbiedt. De Staatsloterij houdt geen lijst bij van de verkooppunten waar het Boulevardspel gespeeld wordt.
Team Building Escape room Brussel.
Reservering duurt een paar minuten, volg gewoon de instructies op onze website. Als u nog vragen heeft, zijn wij klaar om het te beantwoorden tijdens de week en in het weekend, geef ons gewoon een telefoontje of stuur een e-mail.
Voorwaarden Groepsspelen Staatsloterij.
Terug naar Home Terug naar spel Terug naar groepsspelen voorwaarden groepsspelen. Het Staatsloterijspel: het in groepsverband met hele of deelloten deelnemen Groepsspel waarbij spelers een groep vormen die op basis van door deStaatsloterij te bepalen mogelijkheden onderling besluiten over deelname, inleg en uitkering van prijzen.

Contacteer ons